abr. 26

L’Agenda urbana de Catalunya pregunta als infants i adolescents d’entre 8 i 17 anys quins són els reptes del país al 2050, especialment en dues de les transicions que vindran, la verda i la digital

El dissabte 2 d’abril d’enguany, es va organitzar un taller sobre els reptes de la Catalunya del 2050 que plantegen la transició digital i la verda amb els nois i noies que participaven al Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC). El taller va ser organitzat per la Direcció General de Nació Digital i Agenda Urbana amb l’objectiu de fer una reflexió, generar un debat i conèixer les opinions dels joves que tindran entre 36 i 47 anys en l’horitzó temporal de l’Agenda urbana.
A la jornada hi van participar uns 30 nens i nenes que van treballar durant dues hores, dividits en 3 grups. Cada grup abordava preguntes sobre una de les dimensions de l’Agenda urbana de Catalunya, això és, la territorial, l’econòmica, i la social. Les respostes del grup s’apuntaven en unes cartolines que es van recollir al final de l’activitat.
Per tal d’ampliar la participació d’aquest col·lectiu d’edat en aquest procés participatiu, s’ha obert l’enquesta Imaginem Catalunya per poder fer aportacions on line. L’enquesta romandrà oberta fins el 17 de maig i, un cop es tanqui, les reflexions i les idees que sorgeixin s’analitzaran conjuntament amb les respostes de la jornada presencial i en la mesura possible s’incorporaran als continguts de l’Agenda urbana de Catalunya.

Més informació

About The Author