febr. 15

Presentació de la primera fase del procés participatiu que acompanyarà la redacció de l’Agenda Urbana de Catalunya

Els dies 10, 11 i 16 de gener de 2019 es van convocar els representants tècnics de cadascun dels organismes que formen part de l’Assemblea Urbana de Catalunya a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat. Aquestes reunions tenien com a objectiu informar de com s’ha articulat la primera etapa del procés participatiu relacionat amb l’elaboració de l’Agenda urbana de Catalunya amb el suport de Direcció general de Participació Ciutadana del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

La primera fase s’iniciarà el primer trimestre d’enguany i té com a objectiu detectar les principals oportunitats i reptes vinculats al procés de creixent concentració urbana. Aquests objectius es debatran en sis jornades que abordaran cadascun dels àmbits i eixos de l’Agenda.

Per tal d’organitzar aquestes jornades es va demanar la col·laboració dels representants dels organismes que formen part de l’Assemblea que es va concretar en: propostes per a definir els continguts dels debats que s’organitzaran per a cada eix d’actuació de l’Agenda; el suggeriment d’un seguit d’experts per a les diferents taules rodones de cadascun dels debats i, finalment, l’aportació de possibles espais per a la celebració de les jornades.

En aquesta primera fase es pretén recollir les aportacions que facin els assistents en cadascun dels debats o en línia per, posteriorment, elaborar una diagnosi amb la definició de les oportunitats i els reptes que generen les concentracions urbanes d’acord amb els continguts dels sis eixos que propugna l’Agenda urbana de Catalunya.

About The Author