oct. 02

Ja es poden consultar els resums de les aportacions realitzades als debats de les sessions de treball del procés de participació de l’Agenda urbana de Catalunya

Entre els mesos de juny i juliol del 2019 es van celebrar 6 sessions de treball per definir quins són els reptes, les oportunitats, les dificultats i les tangències entre els 18 objectius que ha d’abordar l’Agenda urbana de Catalunya.

Cada sessió va constar de tres panels de persones expertes (60 minuts) seguits d’un debat entre els assistents (90 minuts) d’intercanvi d’opinions i coneixements sobre els temes exposats.

D’acord amb les etapes previstes en el procés de participació, s’han elaborat els resums de cadascun dels debats que va seguir a les exposicions escoltades en el panel d’experts. Trobareu 6 documents que corresponen a cadascuna d’aquestes sessions de treball organitzats segons els blocs temàtics que s’hi van tractar. S’han comptabilitzat 662 aportacions i cada una d’elles és un paràgraf amb una part destacada.

Podeu consultar-los a l’apartat d’ informes de la sessions de treball del procés participatiu de l’Agenda urbana. Si voleu fer un aclariment o comentari a les aportacions recollides, podeu fer-ho fins el 14 d’octubre a través camp de comentaris que trobareu a cadascuna de les sessions presencials.

About The Author