maig 24

Inici del procés participatiu per a definir els reptes de l’Agenda urbana de Catalunya. Participeu a les sessions presencials o feu aportacions en línia (6 de juny a 31 de juliol)

S’ha obert el procés participatiu que esdevindrà el tret de sortida per a l’elaboració de l’Agenda urbana Catalunya. Al portal agendaurbana.cat s’ha habilitat l’enllaç per a inscripció de la ciutadania interessada a participar en les sessions de treball que tindran lloc a partir del 6 de juny. Després de cada jornada s’obrirà la participació en línia on es podran fer aportacions sobre els 18 objectius de l’Agenda.a través d’uns qüestionaris disponibles al web de l’Agenda urbana de Catalunya.

En aquest procés de participació es tracta de descobrir quins són els reptes, quines les oportunitats, les dificultats i tangències entre objectius, per tal de plantejar una Agenda realista, aterrada i objectiva. En aquest sentit, les conclusions de les jornades s’incorporaran en el document d’objectius de l’Agenda Urbana.

Les sessions de treball centraran l’atenció en els processos metabòlics urbans, la revisió de l’actual model de ciutat, els desafiaments derivats de la creixent mobilitat urbana, la mitigació de les desigualtats en els hàbitats urbans, la potenciació de la dimensió ciutadana de les ciutats i la cerca d’un model de governança urbana adaptat als reptes socials i climàtics del futur.

About The Author