oct. 14

Presentació de l’Agenda dels pobles i ciutats a l’onzè Fòrum Urbà Mundial

Entre el 26 i el 30 de juny de 2022 es va celebrar a la ciutat polonesa de Katowice, la 11a sessió del Fòrum Urbà Mundial (WUF), la principal conferència mundial sobre urbanització sostenible. El tema central de l’esdeveniment va ser la transformació de les nostres ciutats per a un futur urbà millor, amb l’objectiu de proporcionar una major comprensió i claredat sobre el futur de les ciutats en funció de les tendències, desafiaments i oportunitats existents. Alhora s’esperaven suggeriments per tal que les ciutats puguin estar millor preparades per abordar futures pandèmies o una àmplia gama de possibles contingències.

 

La representació catalana es va reunir en un estand expositiu, muntant conjuntament entre la Generalitat de Catalunya, l’INCASOL, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona amb el tema Catalunya 2050, cap a una societat inclusiva, verda i digital.

 

La directora general de Nació Digital i Agenda Urbana va presentar la recent aprovada agenda urbana, que a Catalunya ha pres el nom de l’Agenda dels pobles i ciutats de Catalunya 2050. Aquest document va ser aprovat per l’Assemblea Urbana de Catalunya, el 22 de juny d’enguany.

 

La directora general va participar com a ponent en el Diàleg 2: Construint resiliència per a futurs urbans sostenibles, a l’Auditori del Fòrum Urbà Mundial, que es va celebrar el dia 28 de juny.

 

 

Més informació de l’esdeveniment a la nota de premsa.

 

About The Author