Projecte RiConnect

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) lidera el projecte RiConnect, una Action Planning Network del programa URBACT, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

Les URBACT Action Planning Networks tenen com a objectiu ajudar les ciutats i les metròpolis d’Europa a trobar solucions als reptes urbans comuns mitjançant la millora de polítiques i capacitats locals per dissenyar plans d’acció integrats per a un desenvolupament urbà sostenible.

RiConnect és una xarxa dirigida per l’AMB i les metròpolis de Manchester, París, Amsterdam, Porto, Tessalònica, Cracòvia i Gdansk que tenen com a objectiu repensar, transformar i integrar infraestructures de mobilitat per tornar a connectar persones, barris, ciutats i espais naturals. Desenvoluparem estratègies urbanístiques, processos, instruments i col·laboracions de planificació per fomentar el transport públic i la mobilitat activa, reduir les externalitats i segregació social i desbloquejar oportunitats de regeneració urbana. La nostra visió a llarg termini és una metròpolis més sostenible, equitativa i atractiva per a tothom.

 

 

ENCAIX AMB L’AGENDA URBANA DE CATALUNYA

Eix:

QUALITAT URBANA I HABITATGE

Sub-eix

MODEL URBÀ

ADMINISTRACIÓ IMPULSORA

Contacte

Joan Caba.

jcaba@amb.cat

93 223 51 51

Més informació