Plataforma Smart Cities

L’AMB desenvolupa una Plataforma Tecnològica Smart Cities com a solució vertical del Sistema de Control Intel·ligent per a la Gestió Integral de Parcs i Platges, que s’estén a altres àmbits com la mobilitat urbana i el tractament i la gestió de residus. 

Es tracta d’una plataforma informàtica integrada per gestionar tasques de manteniment i neteja, obres públiques i activitats relacionades amb la gestió de parcs, platges, rius, tractament de residus i transport públic. Aquest sistema permet compartir informació entre municipis i ampliar l’abast de la col·laboració entre empreses, ajuntaments i ciutadans, utilitzant mitjans i aplicacions en línia dissenyats tant per a l’ús de la gestió del personal tècnic com per a altres grups i amb l’objectiu d’informar els usuaris.

La plataforma tecnològica s’està desenvolupant progressivament en base a un Model Metropolità Smart City, format per components comuns (integració, anàlisis, monitoratge, sensors, actuadors, gestió d’actius, relació amb els ajuntaments, relació amb la ciutadania…) i components operacionals especialitzats (gestió de l’espai públic, parcs, platges, riu Llobregat, gestió mediambiental, entre d’altres).

 

ENCAIX AMB L’AGENDA URBANA DE CATALUNYA

Eix:

PROSPERITAT I INNOVACIÓ

Sub-eix

MODELS PRODUCTIUS INNOVADORS

ADMINISTRACIÓ IMPULSORA

Contacte

Més informació