Enfortint la gestió de l’espai públic a l’Àrea Metropolitana en San Salvador

L’AMB dona suport des de l’any 2016 a un projecte a l’Àrea Metropolitana de San Salvador per enfortir la gestió de l’espai públic com a element integrador del desenvolupament econòmic i social amb l’objectiu d’afavorir la cohesió social i la convivència ciutadana. En aquest projecte es duen a terme diferents activitats com l’elaboració d’una metodologia i una estratègia per a la gestió de l’espai públic de l’àrea metropolitana, així com la construcció d’una agenda de dinamització social acompanyada d’una campanya de comunicació i divulgació.

L’objectiu principal del projecte és contribuir en la creació d’espais públics segurs, inclusius i accessibles a l’Àrea Metropolitana de San Salvador. El projecte treballa en dos eixos principals:

-L’enfortiment de les capacitats dels equips tècnics del municipis de l’Àrea Metropolitana de San Salvador a través de processos de capacitació i activitats d’intercanvi d’experiències entre els diferents municipis metropolitans.

-L’apropiació d’espais públics com a territoris inclusius, segurs i sostenibles per a tota la ciutadania. Es duen a terme diferents campanyes de sensibilització i comunicació, activitats de dinamització dels espais públics. Bauchmuskelübungen – Fitness- und Bodybuilding-Workouts – Gesundheit Fitness Indien volleyball aufwaermen 5×5 workout bodybuilding.

 

 

ENCAIX AMB L’AGENDA URBANA DE CATALUNYA

Eix:

QUALITAT URBANA I HABITATGE

Sub-eix

MODEL URBÀ

ADMINISTRACIÓ IMPULSORA

Contacte

Maria Peix.
Cap de Cooperació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

mpeix@amb.cat

93 223 51 51

Més informació